Извор:Фото: АТА имагес

МРШАВА, У ЗАВОЈИМА Булат растужио сликом жене из болнице

Извор: Нпортал

19.01.2022.

10:41

ПЕВАЧ Марко Булат више пута је причао да се његова супруга Марија Булат бори са здравственим проблемима, а сада је на Инстаграму објавио њену фотографију из болнице.

Призор је шокирао његове обожаваоце, јер нико није слутио да је Марија толико смршала. Иако испијена, Булатова супруга је на фотографији насмејана у његовом загрљају, док су јој руке у завојима.

- Мој борац - написао је Булат.

Фанови су у коментарима изразили бригу за њено стање.

BloombergAdria.com

Марко се недавно присетио још једне Маријине борбе у болници, о чему је емотивно писао:

- Ово је дан када сам одлучио да си моја за читав живот, измучена од болничке постеље и неуспелих терапија. Мој борац са масном косом и осмехом на лицу јер видиш човека који те воли, а стид ти ставља руку на лице јер те нисам затекао сређену. Нисам те одабрао због чисте косе већ због чистог срца , рањене душе која крвари за свима а теби нема ко рану да превије. Ту сам ја да ти мамим осмех, да те бодрим у плановима, родила си ми ћерку и сина, а у мени имаш друга и брата. Бићу ти ослонац на путу живота никад камен спотицања, оно што ти квари фризуру је мој ветар у твоја нејака леђа и не обазири се ко шта прича и вређа. Ти си као солунски борац израњаван, издан а опет поносан, честит, храбар не могу те душманске сплетке поколебати, а камоли сј....ти - поручио је Марко тада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".