Извор:Фото: Архива Новости

МУЖ АНИЦЕ ДОБРЕ: Ево чиме се бави - има дете из првог брака

Извор: Нпортал

20.01.2022.

07:34

ЈЕДНА од наших најталентованијих глумица Аница Добра, на јавној сцени Србије присутна је више од три деценије. О породици не прича често, али је, ипак, познато да готово од почетка каријере ужива у срећном браку и да има ћерку Мину, која је кренула њеним стопама и успешно се бави глумом.

 Миодраг Мића Совтић, иначе муж Анице Добре је дугогодишњи председник фубалског кулуба Дорћол, док је његов син из претходног брака, Милош, секретар стручног штаба "гаучоса".

BloombergAdria.com

Аница је један део живота провела у Немачкој, па се вратила  у Београд, где на Дорћолу живи са својом породицом.

Глумица је једном приликом истакла колико јој значи подршка блиских људи у време пандемије короне.

- Имам људе око себе који хране моју ведрину и дају оптимизам. Због њих имам снаге да будем оваква. Нашла сам мудру мисао Душка Радовића: "Суморни неки дани. Сад је добро имати пријатеља, једноставног, ведрог, веселог, лековитог. Да нас научи шта је важно а шта неважно у животу. Да нас лупи шаком по рамену и да од тог ударца оздравимо" - навела је Аница, док су њене комшије за "Блиц" истакле кад су се она и њен муж доселили у њихов крај.

BloombergAdria.com

 

- Аница је дошла у зграду негде 91. или 92. године. Она и супруг Мића Совтић су купили стан и комплетно га реновирали. Сви смо у згради као једна душа и сви смо мирољубиви. Аница је дивна комшница. За све што треба да се организујемо у згради, она је прва. Увек хоће да унапредимо ствари и помаже новчано и како год да треба. Тако је било и кад смо улазна врата мењали, сви су добри - комплетна њена породица. Она је можда и најбоља од свих у кући. Има велики стан, пола првог спрата је њихово - изјавио је комшија за "Блиц".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".