Извор:Фото: АТА имагес

ДОЗА ГЛАМУРА: Каја попут звезда старог Холивуда заблистала

Извор: Нпортал

21.01.2022.

13:23

МАНЕКЕНКА Каја Гербер обично је обучена лежерно, урбано и тренди, али када крочи на црвени тепих — заблиста у најелегантнијим издањима.

У сусрет Новој години и прославама које су, бар у овом периоду, чини се, иза нас, познате даме и заљубљенице у моду имале су одличне предлоге како за најлуђу ноћ укомбиновати гардеробу са шљокицама — било да су у питању хаљине, комбинезони или панталоне. Шљокице су често неизоставне и када је црвени тепих у питању, а права мера укуса постиже се када је главни одевни комад у складу с остатком стајлинга.

BloombergAdria.com

 

То добро зна и млада Каја Гербер, која, иако има свега двадесет година, успешно гради манекенску каријеру изван оквира славе своје мајке Синди Крафорд, једног од најпознатијих модела деведесетих година.

BloombergAdria.com

 

Каја Гербер, упоредо, важи и за једну од млађих икона стила, а њене тренди и лежерне комбинације права су модна инспирација девојкама.

BloombergAdria.com

 

Овог пута је млада лепотица добила ту част да отвори један уметнички догађај хуманитарног карактера у Лос Анђелесу.

Уз сребрне минђуше, сребрни сат и суперефектне црне сандале, Каја је покорила црвени тепих Лос Анђелеса и донела праву дозу гламура која асоцира на стари Холивуд...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".