Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/OTV Valentino

ОСТАО САМ САМ: Мухаремове горке речи терају сузе на очи

Извор: Нпортал

22.01.2022.

17:54

ПЕВАЧ Мухарем Сербезовски признаје да му је тешко јер је остао "без својих сабораца", колега са којима је градио успешну каријеру. Он је открио да би желео да за сваког од њих отпева по једну песму.

У време када је интензивно наступао, времена су била другачија и певачи су стално били на бини и у колима, а данас је, како каже, све другачије. Најтеже му пада што је остао "без својих сабораца".

- Седим за воланом по 1.500 километара и није ми тешко, а, рецимо, мој син где год може иде авионом. Таква су генерација - насмејао се певач који истиче да не воли "кафански факултет".

BloombergAdria.com

- Онај ко је рођен за песму, њему не треба кафански факултет. Музика је широк појам и морам да будем искрен и нескроман. Ја сам тренутно највећа жива легенда у Југославији. Сви они који су били уз мене, нема их више. Шабан, Тозовац, Новица, Синан, Џеј, остао сам сам - тужно је испричао Мухарем, који је за Синана Сакића написао песму "Синане, легендо".

BloombergAdria.com

- Желим да отпевам песму за сваког колегу понаособ - истакао је, па признао и којом певачицом је био опчињен 50 година.

- Јесте Реџепова, али Уснија. Она је примадона, дама, лепотица. Била је слабији певач од Есме, али веома интелигентна жена - искрено је рекао Мухарем Сербезовски.

(Гранд онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".