Извор:Фото: АТА имагес

ВИДИЋ ОШТРО: Да је ово нормална земља Цеца би свирала фрулу

Извор: Нпортал

23.01.2022.

08:23

ДИЗАЈНЕР, стилиста и модни критичар, Саша Видић, када год се нађе у улози коментатора естрадних звезда, никога не штеди, већ је познат као неко ко нема длаке на језику. Овога пута је то такође био случај.

Наиме, већ неко време под скенером Видића пронашла се његова дугогодишња пријатељица и сарадница Светлана Цеца Ражнатовић, како је познато да не бира речи за певачицу уопште је није поштедео ни због некадашњег пријатељства.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Видић је без длаке на језику извеђао Цецу и на тај начин започео модни „рат“.

- Шта ураде српске сељачине у Риму. Пошаљу селфи поред Ди Треви фонтанте која је одавно депласирана. Но, у сваком случају је вредело што певаш ромску свадбу посред Рима, чекамо слике са наступа - написао је Саша на свом Инстаграм налогу.

Певачица му није остала дужна, те му се на достојанствен начин реванширала.

- Неко ко је упослен, он нема када да прати туђи рад, виси по друштвеним мрежама и то на негативан начин. Ја нећу њега коментарисати, зато што иза себе имам 18 година проведених с том особом. Све што је рекао, искључиво говори о себи. Он никада неће дотаћи мене и говори искључиво само о себи - изјавила је Цеца својевремено за „Премијеру“

Саша никог не штеди критике, али ни похвале када је у питању модни одабир, па је тако недавно у јутарњем програму испрозивао опет естраду када га је водитељка упитала за мишљење.

- Све су полуголе, немају стила, немају односе добрих ципела и добрих торби - рекао је Саша у емисији „Јутро“, а затим је додао да све певачице шију код нестручног шнајдера, осврнувши се да је због тога и заступљен неукус на естради.

- Маро, ти знаш да шијеш, а Мара живи на другом спрату њеног солитера - изјавио је Саша.

BloombergAdria.com

 

У међувремену је на себи својствен и препознатљив начин поново испрозивао Цецу на свом "Инстаграм" profilu истичући да је ово нормална земља да би Цеца свирала фрулу за овцама у Житорађу, у целости преносимо поруку најпознатијег дизајнера у региону.

- Да је ово нормална земља Цеца би свирала фрулу за овцама у Житорађи, Мића Грчић би окретао ражањ са прасићима на вашару у Обреновцу, Горан Ракић би био ватрогасац, Игор Бечић би цепао карте у бусу, Маријан Ристичевић био сељачина, Бата Гашић лепио плочице, е, ал’ није - написао је Саша и додао „са тwиттера“.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".