Извор:Фото: Профимедиа

ПОСАО ИЗ СНОВА: Ова 4 знака чека животна прилика

Извор: Нпортал

24.01.2022.

11:45

СТАТУС, углед и већи новац стижу овим знацима, само ако буду довољно храбри да искораче из своје зоне комфора.

Ован


Неочекивани успех стиже Овновима, и то тада када се најмање надају! За бољи посао ће чути случајно, током лета, и одмах ће их привући ова прилика. Не брините јер вам је практично овај посао већ у шаци - све ће се одвијати врло брзо и други кандидати поред вас неће имати шансе.

BloombergAdria.com

 

Стрелац


Кључно за Стрелчеве биће да постану одговорнији. Видеће већ на пролеће оглас "из снова", али ће морати да избрусе свој осећај одговорности и да заблистају на разговору. Стрелчеви, једном се оканите своје креативности и представите се као озбиљна особа фокусирана на успех, и бољи посао је ваш.

BloombergAdria.com

 

Девица


Већ крајем зиме Девицама стиже одличан нови посао. Важно је само да мало "укључе радар", могуће је да ће за ту прилику чути сасвим случајно од некога кога познају. Звезде кажу да није искључено да посао буде у страној компанији, са одличном платом.

BloombergAdria.com

 

Рибе


Ви сте једини знак који можда неће променити фирму у којој ради, већ ће добити значајно унапређење. Већа плата, више одговорности, али и више могућности да будете креативни - све вас то чека на јесен ако током прве половине 2022. будете упорнији него икада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".