Извор:Фото: ТВ Прва принтскрин

Водитељка првог мужа оставила због геј афере

Извор: Нпортал

09.05.2022.

07:37

ДАНИЈЕЛА Бузуровић, водитељка телевизије "Прва", већ годинама живи у срећном браку са глумцем Стефаном Бузуровићем, а њих двоје венчали су се после само 23 дана забављања.

Многи не знају да је то Данијели други брак, и да је први окончан под врло специфичним околностима.

Данијела је пре Стефана била са бугарским водитељем и продуцентом Андрејем Арнаудовим. Са њим се забављала три и по године, а у брачној заједници су били само седам месеци, док се нису развели, 2010. године.

У медијима се тада писало да су се разишли због Андрејевих порока и геј афере, али Данијела о томе никада јавно није говорила, те је прича до дан данас неразјашњена. У једном интервјуу, по повратку у Београд, причала је о томе како је изгледао њен живот у Бугарској.

Искрено је рекла да више није Андрејева жена, а убрзо је уследио позив бугарске ТВ Нове да има своју емисију суботом, од један до три.

BloombergAdria.com

 

- Водила сам емисију с Вихром, женом Андрејевог партнера Ивана. Емисију смо назвале "Очајне домаћице". Њих двојица имају имиџ два мушкарца с којима је немогуће живети, а у емисији се први пут чула друга страна њиховог живота. У емисију су нам долазили премијерова жена, политичари, људи из врха државе и жалили се на своје проблеме. Биле смо толико гледане да су нам емисију продужили за још два сата - рекла је тада Данијела.

Водитељка са супругом Стефаном има двоје деце и са њим ужива у правој брачној идили.