Извор:Фото: Принтскрин Фејсбук/Драгана Радоњић

АМЕРИ У НЕВЕРИЦИ: "Е, ово је НОВАК ЂОКОВИЋ"

Извор: Нпротал

24.01.2022.

20:04

НОВАК Ђоковић је недавно депортован из Аустралије јер је, по мишљењу власти, "опасан по здравље и ред у држави", с тим ставом су се сложили многи у тзв. "западном делу света", али је онда истинска легенда тениса решила да сународницима из Сједињених Америчких Држава "отвори очи".

Ђоковић је у аустралијској, али и не само тамошњој јавности, приказан као "антиваксер", човек који "својим понашањем стварно угрожава друге", у Мелбурну се о њему писало као "богаташу који је умислио да може да заобиђе правила која важе за све", па су се тако саткане поруке шириле планетом у свим правцима.

Али, Новак Ђоковић не само да то није, већ је своју хуманост, па и у пандемијским данима, више пута показивао.

То, наравно, знају они који га знају, а и они који редовно прате његове активности, а сада је на ту тему Америци "решила да отвори" очи тамошња звезда тениса, Крис Еверт.

Евертова је двапут освојила Аустралијан опен, на Ролан Гаросу је чак седам пута победила у појединачној, а и двапут у конкуренцији женских парова. Има и три титуле с Вимблдона у синглу (и једнуу дублу), а на Ју-Ес опену је шампионка била шест пута, од 1975. до 1982. Ова 67-годишњакиња, која је на 56 одиграна гренд слем турнира чак 52 пута играла у полуфиналу, једна је од највећих тенисерки у историји, па када она нешто каже, "белим спортом" то одјекује. А и њеном Америком, у којој је веома поштована, а однедавно се и врло пажљиво посматрају све њене објаве јер је баш у јануару 2022. саопштила да има карцином јајника.

И, управо она је подржала Нолета, позвавши све своје пратиоце на друштвеним мрежама да погледају снимак који има наслов "Ово је Новак Ђоковић"

Све у свему, једно право "отварање очију" онима који су потпали под утицај оних медија - који су Ђоковића приказивали искључиво као некаквог негативца током његове аустралијске драме окончане протеривањем.

(Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".