Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Kurir

СНЕКИ О САМОЋИ: "Не треба је доживљавати као нешто лоше"

Извор: Нпортал

25.01.2022.

13:28

ПЕВА Снежана Бабић Снеки, која је недавно говорила о разводу од бизнисмена из Немачке, отворено је изнела свој став на тему самоће, коју већина жена данас сматра нечим негативним, иако, како Снеки каже, то има својих великих предности.

Да самоћа и усамљеност нису једно те исто, сматра и певачица којој прија да је сама и која истиче да у томе не види ништа лоше.

BloombergAdria.com

 

"Мислим да је то велика грешка и што се мене лично тиче, на самоћу не гледам као већина жена са негативне стране. Мени је самоћа извор инспирације и то значи да могу своје време да организујем како желим. Значи да могу да будем с партнером и вољеном особом када желим, када пожелим да спавам сама - ја спавам сама. Када не желим да спавам сама, ја не спавам сама", рекла је Снеки у емисији Магазин Ин.

"Мислим да самоћа има много, много предности и да не треба уопште доживљавати лоше реч самоћа, а многи се забезекну у данашње време као да је то нешто страшно. Ниједна жена која је паметна, самосвесна, успешна и остварена на било ком пољу, или чак на више поља, није сама. Кад год једна остварена жена хоће да направи компромис и не послуша своју интуицију, она је погрешила", закључила је певачица која и данас изгледа одлично као и на почетку каријере коју никада нису пратили скандали.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".