Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/mashaterzic

УДАЈЕ СЕ ЋЕРКА ЗВЕЗДАНА ТЕРЗИЋА Маша ће ускоро постати мајка

Извор: Нпортал

26.01.2022.

07:56

МАША Терзић, ћерка генералног директора Црвене Звезде, Звездана Терзића и бивша девојка Вељка Ражнатовић, добила је два прстена од свог дечка и наводно планира свадбу у овој години.

 Маша је наводно у другом стању и чека бебу. Извор магазина тврди да је Маша пресрећна што ће бити мајка, али да су ову информацију покушали да сакрију и од најближих пријатеља, што због чињенице да је у раној фази трудноће, тако и како би избегли медијску помпу.

Њен изабраник не живи у Србији и није јавна личност, те не жели да се експонира у јавности, па самим тим Маша на друштвеним мрежама нема ниједну заједничку фотографију са њим. Ипак, не крије да је заљубљена.


- Маша је добила прстен, тачније два, један веренички, а други као бурму. Није било званичне просидбе, али су њих двоје сада званично верени. Годину дана су заједно, лепо им је, и у овој 2022. години планирају венчање - рекао је извор близак породици Терзић.

Пар наводно неће да прави велику свадбу, већ интимну церемонију, јер је Маши и њеном партнеру жеља да венчање буде тајно, далеко од очију јавности.

(Стори/Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Маша Терзић #ВИП #познати #Маша Терзић трудна #Звездан Терзић