Извор:Фото: Петар Милошевић/Принтскрин/Јутјуб/Zvezde Granda

КРСТИЊА СКИНУЛА 88 КИЛА: Поповић платио операцију

Извор: Нпортал

26.01.2022.

09:22

НЕКАДАШЊА учесница такмичења "Звезде Гранда", певачица Крстиња Тодоровић подвргла се операцији скидање коже након што је драстично смршала. Читав захтав финансирао је Саша Поповић, који је за то издвојио 6.000 евра.

Поповић је још током такмичења предложио Крстињи да скине вишак килограма, а као мотивацију обећао јој је плаћање операције. Она је у том периоду имала 160 килограма, а после тога је скинула чак 88.

Она је јуче била на операцији скидашња вишка коже, Поповић је за ову интервенцију искеширао 6.000 евра, будући да се раде леђа и стомак.

BloombergAdria.com

- Операција траје око два и по сата. Опоравак је месец дана и у том периоду мораће да носи појас - рекао је извор.

- Након што сам одгледала емисију у првом кругу, сачекао ме је озбиљан разговор с Маријом. Рекла ми је да морају неке ствари да се реше да бих успела и тад сам се одлучила за интервенцију. Шоу-бизнис је такав да ће се појавити неко ко изгледа лепше од мене, а не пева боље и проћи ће, а ја ћу испасти. Када дођете у ту фазу да вам је потребна стручна медицинска помоћ, знате да је то болест. У почетку ми је било јако тешко, али након неколико дана, сада месеци, све то се заборавило. Борба са самом собом била је најтежа и с поносом могу да кажем да је сада све иза мене. Да могу да вратим време, опет бих све исто урадила - причала је Крстиња недавно.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".