Извор:Фото: АТА имагес, Фото: Јутјуб принтскрин/ AmiG Show

СМРШАО 109 КИЛОГРАМА: Ово је јеловник Лазића - био сам буца

Извор: Нпортал

26.01.2022.

13:03

ПОПУЛАРНИ певач Дарко Лазић подвргао се операцији желуца како би скинуо вишак килограма са којима се годинама борио. Он је, како је испричао, уз помоћ посебног режима исхране успео да смрша чак 109 килограма.

- Ишао сам на операцију желуца пре годину дана и изгубио сам 109 килограма. Могу да једем буквално све што пожелим и што ми падне на памет, али у јако малој количини. Поједем као беба, али једем више пута на дан - казао је он и додао да се старих навика није одрекао:

BloombergAdria.com

 

- Кад одем у ресторан наручујем као раније. Волим да буде шарено, јер ми је лепо за очи и онда станем и кажем: „Једите очи" - рекао је Дарко кроз смех у емисији „Звезде Гранда Специјал“.

Дарку је водитељка уделила комплимент на рачун тренутног изгледа, а он се просто одушевио.

- Ево и ја да доживим да ми неко каже да сам згодан, цео живот сам био буца - казао је Лазић.

Дарко је пре операције желуца имао 169 килограма.

- Волим да једем и немам границе. Људи се крсте када виде колико могу да поједем, У Меку сам јео по два биг мека, три, четири чизбургера, помфрит, кока-колу и обавезно нешто слатко. Устајао сам из кревета да бих пио сок и јео слаткише. Чак сам стављао чоколаду поред кревета да имам да поједем када се пробудим усред ноћи. Било је језиво - испричао је једном приликом Дарко.

Ово је Дарков јеловник сад:

- Нисам се одрекао ни слаткиша, ни сокова, ни грицкалица, само количински мање могу да поједем. Једем, а мршавим. Па шта ћете боље од тога!

Доручак: 2 јаја на око, сланиница и двопек

Ручак: Парче белог меса и зелена салта.

Вечера: Туна салата.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".