Извор:Фото: Твитер/принтскрин/@OvoNisamJa__

ПЕКАРА НАСМЕЈАЛА СРБИЈУ: Ово сигурно још нисте пробали

Извор: Нпортал

27.01.2022.

10:52

ЈЕДНА пекара у Београду објавила је да продаје, веровали или не, бурек са сармом. Можете одмах претпоставити какав је хаос настао на друштвеним мрежама. Иако су реакције подељене, ово је засигурно допринело.

Иако ће увек постојати две врсте људи, они којима је бурек са нечим сасвим нормална појава, и други, који сматрају да он искључиво са месом, свака нова "бурек иновација" изнова нас насмеје, а неке и добро наљути.

Док у суседној Босни и Херцеговини бурек доживљавају као свој аутентични бренд и воле да нагласе "Све су пите, питице, само је бурек питац", једна српска пекара отишла је корак даље, она је направила ни мање ни више него - бурек са сармом!

BloombergAdria.com

На вратима излога једне београдске пекаре освануо је натпис да је ново у понуди "бурек сарма".

Ова оригинална досетка врло брзо је осванула и проширила се на друштвеним мрежама где је прикупила огроман број реакција, а судећи о коментарима чини се да би неки о овој теми могли бесконачно да расправљају.

Људи су се запитали о каквој би ту комбинацији могло бити реч, а многи су закључили како су у питу с месом убацили кисели купус.

Неки су питали за тачну локацију, дајући до знања да им се овај спој допада, а други су измишљали са чим би све следеће бурек могао доћи.