Извор:Фото: АТА имагес

НАКОН РАСКИДА СА ГРАШОМ: Данијела - писмо нерођеном детету

Извор: Нпортал

27.01.2022.

11:40

КАО бомба одјекнула је вест о раскида Данијеле Мартиновић и Петра Граша, који сада љуби 15 година млађу Хану Хуљић, ћерку Тончија Хуљића и чекају заједничко дете. Многи су се присетили интимног интервјуа његове бивше који је дала за хрватске медије, а који и дан данас потреса све жене које се боре за потомство.

- Мајчинство је за мене поприлично тешка и лична тема, а друге стране, с обзиром на то да сам певачица, врло је јавна. Понекад ми такви наслови о мом неоствареном мајчинству звуче и изгледају тако простачки, некоректни. Зато сам у рањивим тренуцима емотивне експанзије, почела писати, причати причу у једном облику у којем се обраћам свом нерођеном детету, својој Мрвици. Знате, оне дуге ноћи када имате осећај да немају ни почетак ни крај, осећај да ћете остати вечно заглављени у пукотини времена. Желела сам јој испричати све из првог лица једнине ― рекла је Данијела пре неколико година за Јутарњи.

Данијела је, иначе, недавно за "ИН Магазин" пристала да одговори како се осећа након раскида тако дуге везе.

- Врло необично искуство, учим да летим. "Слобода" је реч коју јако волим и која је вишедимензионална. Мислим да је најважнији онај осећај слободе унутар нас самих. Ја сам тежила тој својој слободи унутар себе, што значи у свему бити заиста себи верна — рекла је Данијела и цитирала свог колегу — Како би рекао Џибони, "у свему сада могу наћи нешто лепо и рећи 'животе, добар ти дан'''. Кад сам се окренула преко свог рамена и погледала у своју прошлост, једно најтеже искуство донело ми је такве спектакуларне нове ствари којих се заиста нисам ни у сну усудила себи замислити и сањати за себе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".