Извор:Фото: ТикТок принтскрин

ИМА 22, ИЗГЛЕДА КАО ДА ИМА 8: Кад се шминкам, уследе осуде

Извор: Нпортал

28.01.2022.

13:54

ШОНА Ре (22) из Питсбурга имала је свега шест месеци када јој је дијагностификован редак облик рака мозга. Због те дијагнозе порасла је само 116 цм.

Због хемотерапије, њена хипофиза остала је у стању мировања. Иако има 22 године, она изгледа као да има осам. У документарној емисији за ТЛЦ испричала је како јој је живот отежан због тога. Не може ни да се шминка као и свака друга 22-годишњакиња.

ТЛЦ је поделио видео на ТикТоку који приказује део проблема са којима се Шона и њена мајка суочавају због чињенице да Шона воли да излази нашминкана.

- Шона воли да се облачи као и свака друга 22-годишњакиња. Но, када изађемо заједно, људи нас гледају чудно и имају негативне коментаре. Често добијам и погледе који говоре: "Како си могла да допустиш свом детету да се овако облачи" - испричала је њена мајка.

Док се мама носи са већином осуђивања других јер нису свесни њезиног стања, Шона говори о властитој кривици.

- Моја мама мора да објасни да сам довољно стара да сама доносим одлуке, а они јој не верују. Зову је лажљивицом и то није забавно. Осећам се ужасно због своје маме јер нисам та која се мора да се носи са осудама - рекла  је Шона.

Иако разуме зашто људи прилазе њезиној мајци уместо њој, објаснила је да би било "прикладније" када би јој људи пришли и рекли те ствари, а њену мајку изоставили из тога. Међутим, шминка јој је најмањи проблем. Јако  јој је тешко да пронађе љубав.

- Цео живот сам сама. Ниска сам и оставите ме на миру! Стално привлачим наказе и идиоте. Страшно је тешко пронаћи некога, али морате да уложите неки ризик да бисте добили срећу - закључила је девојка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".