Извор:Фото: В.Данилов, АТА имагес

ОГЛАСИО СЕ РАСТА: Намазани су! Крађа Дарине песме - тужба?

Извор: Нпортал

01.02.2022.

07:45

KAO bomba je odjeknula vest da je španska predstavnica na Evroviziji iskopirala pesmu Dare Bubamare "Ekstravagantno" , sada se oglasio se i jedan od autora ovog hita Stefan Đurić Rasta.

Изненађен је непријатно, јер је његов ауторски рад послужио неком да направи песму за Евровизију, па је коментар дао након што је послушао спорну песму "Сломо".

BloombergAdria.com

 

- Ово су баш намазано направили. Скинули су манир песме. Јако је тешко доказиво и били би потребни баш јаки судски вештаци да би утврдили аутентичност. Одаје их тај један део који је аутентичан. Дара нема право да их тужи, али Цоби и ја можемо будући да смо аутори - рекао је Раста и додао:

- Песма звучи као да су унајмили судске вештаке и адвокате да седе поред њих док су је стварали и да их опомињу "е, ово промените" али су направили пропуст у том делу који идентично звучи као "Екстравагантно"  - рекао је репер. 

Подсетимо, медији у Шпанији као и друштвене мреже "горе" од навода да је у питању плагијат и да се јасно чује сличност између Дариниг хита и овогодишње представнице Шпаније на престижном такмичењу које ће бити одржано у мају у Италији.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".