Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Анђелин Свет, Профимедиа

ПРЕПОЗНАЈЕТЕ НАШУ ГЛУМИЦУ? Играла у филму са Моником Белучи

Извор: Нпортал

03.02.2022.

20:18

ЈЕДНА од наших најпопуларнијих, али и најлепших глумица јесте Слобода Мићаловић. Рођена је у Лесковцу 1981. године и бави се како филмском, тако и глумом на “даскама које живот значе”.

Завршила је средњу музичку школу, а студирала је Факултет драмских уметности у Београду, у класи Предрага Бајчетића.

Публика је памти по улогама у мјузиклима Позоришта на Теразијама, а стални позоришни ангажман добила је 2012. године у Народном позоришту у Београду.

BloombergAdria.com

Прву битну позоришну улогу имала је током студирања 2000. године, Борисава Станковића у режији Југа Радивојевића. Публика је памти и по улогама у представама “Тартиф”, “Чикаго”, “Френки и Џони” и многим другим.

Значајне улоге остварила је и у филмовима “Зона Замфирова”, “Краљевина Србија” и “Илка”, као и у ТВ серијама “Мјешовити брак”, “Рањени орао”, “Непобедиво срце”, “Чизмаши”, “Јагодићи”, “Корени” и другим.

2016. године снимала је филм “На млечном путу”, у режији Емира Кустурице, заједно са Моником Белучи. У једном интервјуу Слобода је рекла да је на снимању филма имала исти третман као Моника, без обзира на то што нема светску славу као она.

BloombergAdria.com

Слобода је жена за коју се види да се негује и води рачуна о свом изгледу, а једном приликом открила је и тајну свог изгледа.

- Нисам фанатик који никада не поједе нешто слатко или „брзу храну“, али углавном се храним здраво и тренирам три пута недељно. Пијем невероватно много воде јер је мој организам тражи, а волим и чајеве. Поново се враћамо на то да мора све заједно. Када сам снимала филм у Казахстану, који је добио мноштво награда широм Европе, видела сам да се тамо чај конзумира у огромним количинама и буквално уз све. Код њих је нормално да се заједно пије вино и чај, шампањац и чај. Где год да одете, видећете велики бокал са чајем, углавном хладним - рекла је глумица за "Хелло".

BloombergAdria.com

Од 2008. године у браку је са глумцем Војином Ћетковићем са којим живи у Београду и има две ћерке, Милу и Веру. Слободина рођена сестра Драгана Мићаловић такође је глумица, глумом се бавио и њихов отац Драган Мићаловић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".