Извор:Фото: Танјуг/Јадранка Илић

ДИВИМ СЕ ТОМЕ: Ива Штрљић проговорила о идеалном мушкарцу

Извор: Нпортал

05.02.2022.

14:41

ГЛУМИЦА Ива Штрљић открила неке ствари о себи које до сада људи нису знали, те је открила шта мушкарац треба да има да би је освојио, које кућне послове не воли, а дотакла се и предрасуда.

Шта је најлуђе што је неко урадио за вас од ваших удварача?

- Волим озбиљне мушкарце, зреле, нисам неко кога може да привуче детињаст карактер, тако да ако ме питате за удвараче које сам узимала у обзир, то су увек били неки зрели људи, сигурни у себе и у свој успех. Не би било потребе да изводе не знам какве керефеке и лудости да би то мене очарало јер мене одушевљавају личност, снага, потреба да ме неко заштити, брига и мужевна емотивност. То је оно чему се дивим.

BloombergAdria.com

Од којег кућног посла добијете фрас?

- Брисање прашине је апсолутно незанимљиво чак и ако то чините уз своју омиљену песму, док је кување изузетно креативно и дозвољава вам да се размаштате. Посебно ако вечером хоћете да обрадујете неког ко вам је драг.

Које предрасуде људи најчешће имају о вама?

- Веома често они који ме не познају мисле да сам хладна и уображена, што је сасвим супротно истини. Мада вероватно мој наступ утемељен на самопоуздању доводи до тога да се стиче такав утисак. Они који ме упознају одмах се растопе од топлине, а када говоримо о уображености, жао ми је што нисам таква. Често помислим како би било баш добро да будем баш таква, јер та врста вештачких особина данас уме да буде веома плодоносна.

BloombergAdria.com

 

Када бисте могли да замените свој живот с једном особом, ко би то био?

- Волим свој живот. Нисам незахвална. И никад га не бих мењала ни са једним другим јер су други животи туђи. Једноставно нису мој број - били би ми или преуски или шљампави! А сваком свој живот треба добро да стоји!

BloombergAdria.com

Поделите с нама неки свој рецепт који најбоље правите?

- Озбиљна сам куварица и умем све да спремим. Међутим, слане торте су оно што најчешће припремам. Када говоримо о грамажи, ту код мене влада само правило да свега ставите онолико колико ви желите у зависности од укуса. Једна од мени најдражих сланих торти је она с похованим печеним паприкама. Испечете паприке, ољуштите их, испохујете и слажете ред паприка, ред моцареле, ред качкаваља, па опет паприка, моцарела, качкаваљ и на крају паприке, преливене киселом павлаком у којој је умућено једно јаје. Све то поспите пармезаном и запеците. Једноставно и неодољиво!

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".