Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/bogdansrejovic

БОГДАН ПОСЛЕ ЦЕЦЕ - Ево колико "због ње" зарађује

Извор: Нпортал

05.02.2022.

20:40

ПЕВАЧИЦА Светлана Цеца Ражнатовић и Богдан Срејовић ставили су тачку на везу након годину дана љубави, а он је сада на свом Инстаграм профилу показао како профитира након раскида.

Наиме, Богдана Срејовића данима контактирају да рекламира одређене производе на свом Инстаграму који прати скоро 35.000 људи, што он са задовољством ради.

Тако је и овог пута Богдан рекламирао један производ, а цена за рекламу варира, креће се у распону од 150 евра до 400 евра ако се постави на стори, а ако се објави на зиду профила може да се узме и до 700 евра.

Како сада преноси "Информер", Богдан се вратио у подстанаре и пронашао је стан на Новом Београду.

- Чим су раскинули, Богдан је спаковао ствари и иселио се из Цецине куће. Изнајмио је стан код Арене, у близини ресторана у којем ради - прича добро обавештени извор и додаје да је певачица све време крила да је започела заједнички живот с млађаним изабраником:

- Сме Цеца да буде заљубљена, што да не? Ја не волим да експонирам свој приватни живот, то припада мени и није за шеровање у јавност. Свако има право на љубав, избор партнера, али то не треба да значи да не треба да силазим са насловних страна. Ја сам 21 годину удовица и за те две деценије нисам експонирала емотивни живот. Али и другим људима се љубав и све дешава, што не би и мени? - причала је Цеца о вези са Богданом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".