Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ RTV Pink Official

САЊА ЈЕ РЕТКО ГЛУПА ВОДИТЕЉКА: Колегинице подржала Каћу

Извор: Нпортал

06.02.2022.

07:52

ПЕВАЧИЦА Катарина Живковић одлучила је да се обрати свима на друштвеним мрежама поводом емисије Сање Маринковић у којој је гостовала. Након њеног излагања подрђале су је колеге док су друштвене мреже гореле.

Каћа је била шокирана кад је видела да је Сања исекла њене одговоре на питање, па је рекла све што јој је на души.

Сад су се огласиле и њене колегинице, те су јој пружиле подршку.

Милена Ћеранић, Риалда Карахасановић, Александра Бурсаћ само су неке од певачица које су јој послале поруке попут: "браво", "тако је" и слично, док је Маја Николић била опширна.

BloombergAdria.com

 

- Тако је, драга моја. Ја сам изашла из њене емисије јер је неваспитана и безобразна и сече питања и моје излагање. Кад јој не одговара шта имам да кажем прекида ме и сече да бих јој рекла шта она жели да чује! Сања је ретко глупа и безобразна водитељка и веруј ми да овако љубоморну и злу особу одавно нисам упознала. Тежак комплексаш и олош - istakla је Маја.

Живковићева је, подсетимо, на Инстаграму написала шта се тачно догодило.

- Пошто је мој коментар у емисији "Магазин Ин" на питање постављено мени и Маји Маринковић да ли ријалити учеснице и певачице мушкарци доживљавају као жене лаког морала и ограничене интелигенције, Сања Маринковић склонила (избацила из емисије), принуђена сам да прокоментаришем овде, јер моја је дужност да одбраним себе, своју професију и све своје колегинице, које се кроз живот поштено боре и поштено зарађују свој динар - написала је Катарина данас.

- Дакле, мој одговор који је Сања исекла је гласио овако: "Предрасуда има и биће их, а што се тиче промискуитета и жена лаког морала, таквих има и међу водитељкама и међу адвокатима, агентима и лекарима, сматрам да промискуитет нема апсолутно никакве везе са професијом којом се бавите и да су то апсолутне глупости, а како на њих реагујем - не реагујем никако, јер ме оне не погађају" - додала је певачица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".