Извор:Фото: Н. Скендерија

ПОНОВО ДОКАЗАЛА КОЛИКИ ЈЕ ХЕРОЈ Љиљана упутила снажну поруку

Извор: Нпортал

06.02.2022.

21:38

Глумица Љиљана Јакшић, коју публика највише памти по улози Салвете у емисији "Курсаџије," родила је ћерку Дарију у шестој деценији. Она је сада проговорила о наследници коју сама одгаја, а једном изјавом је још једном доказала колики је херој.

Глумица се носи са свим животним недаћима, нарочито током пандемије корона вируса, како би ћерки обезбедила све што јој је потребно.

BloombergAdria.com

 

- То је нешто најважније и најлепше у мом животу. То је право богатсво и суштина живота. Она иде у други разред и још није на онлајн настави. Ја мислим да сам много жена мотивисала и драго ми је. И жене у каснијим годинама могу да оставе потомство. Није тешко бити мајка, ту су неке компликације које су свакодневне. Није лако изгурати у послу и дружењу, па тако ни у мајчинству. Родитељи су ту виспрени и жилави... Моја ћерка је пуна питања, она је знатижељна да чује шта сам ја радила у животу. Воли да ме гледа кад радим и била је отварању Скадарлије и тако је поносна била што ја баш ту радим. Много је лепо то, не доживљавам то као нешто тешко. Ја покушавам да нађем начине да пливам у свему томе. Битна је љубав. Из силне љубави и жеље сам ја и постала мајка и љубав је кључна реч у нашим животима - рекла је Љиљана и додала да јој нимало не представља терет то што је самохрана мајка.

BloombergAdria.com

 

Дарија је потпуно променила Љиљанин живот, оплеменивши га,

- Много је људи који ми честитају на храбрости. Мени је то чудно, мислим да би се свака мајка у мојој ситуацији тако понашала. Поред мене корача једно дивно младо биће, које ја усмеравам у животу. Пуне смо приче и радости, све је то велика животна радост. Она је изразила жељу да буде адвокат. Почела је да свира виолину, али она ће бити адвокат - закључује Љиљана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".