Извор:Фото: Профимедиа

У НАРЕДНИХ 6 МЕСЕЦИ: Овим знацима се живот мења из корена

Извор: Нпортал

07.02.2022.

15:11

АСТРОЛОЗИ су најавили да ће година у коју смо ушли донети велике промене на боље за многе припаднике Зодијака. Међутим, како кажу, у наредних шест месеци три хороскопска знака "окренуће нови лист“, а њихови животи ће се изненада и неочекивано променити.

Вага

Ваге којима влада Венера и којима је ове године у првом плану каријера, добиће одличну пословну понуду у наредних пар месеци. Ова понуда може бити прекретница у њиховој каријери, која ће им обезбезбедити материјалну сигурност и подстаћи професионални процват.

Савет је да се не обазиру на прошлост, осим ако то није у циљу учења на грешкама.

BloombergAdria.com

Јарац

Припадници овог знака већ крајем јануара успешно ће приводити крају давно започете послове, а током наредних месеци имаће подршку звезда и велику енергију коју ће моћи да употребе у своју корист. 

На самом почетку пролећа 2022. Јарчеви могу упознати занимљиву особу, а та љубав може да прерасте у нешто што ће трајати цео живот.

BloombergAdria.com

Рибе

Многи представници овог знака Зодијака добиће прилику да неочекивано промене место становања. Отвара се могућност да то буде неко дуго путовање или чак и пресељење у иностранство.

Са овом променом многи ће можда променити и пословно окружење, чак и занимање, али и круг пријатеља.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".