Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ RTV Pink Official

НАСТАВАК РАТА: Каћа одбрусила Сањи - углавном вређа жене

Извор: Нпортал

09.02.2022.

18:52

ЕСТРАДНИ рат између Катарине Живковић и Сање Маринковић још није завршен. Након што се певачица наљутила на водитељку Сању Маринковић јер је из емисије "Магазин ИН", исекла њен одговор на тему девојака лаког морала, продужила се читава расправа преко медија али Инстаграм профила.

Иако је Каћа тражила од Сање да јој се јавно извини, водитељка то није учинила, а певачица истиче да се и после свега не каје због свог поступка.

BloombergAdria.com

 

- Да могу да вратим време поново бих исто урадила. На естради сам више од једне деценије и својим поштеним, вредним радом сам на месту где јесам. Најмања што у емисији очекује од водитеља је поштовање. Нико не воли да буде јавно вређан и омаловажаван. Имам огромну подршку не само својих колега и колегиница већ и већине људи којима је више преко главе њеног вређања гостију, углавном жена, и превазиђеног концепта емисије који је врло често увредљив - рекла је за "Блиц" Катарина Живковић.

- Због чега да се извиним? Нема овде никаквих проблема, наши тимови су се чули и све је у реду. Када сам се консултовала са продукцијом и монтажерима, избацили смо део од 10. до 15. минута јер су се преклопиле две изјаве и није било могуће добити чист рез. О томе сведочи и сиров материјал. Сем техничких момената, друге намере није било. Каћа је мој драг гост, даје паметне одговоре и добар је саговорник. Немам црну листу и опет ћу је звати у емисију - рекла је Сања након скандала за "Ало".

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".