Извор:Фото: Т. Ћирић, Н. Скендерија

ОБРТ: Вељко и Богдана изненадили Цецу новом одлуком

Извор: Нпортал

10.02.2022.

12:14

БОГДАНА и Вељко Ражнатовић преселили су се из Титела у породичну вилу у Љутице Богдана, а сада је дошло до потпуног обрта

Богдана и Вељко Ражнатовић по рођењу сина Жељка, свој су живот потпуно скоцкали у породичној кући у Тителу, коју је Богдана након удаје добила у мираз. Цеца им је помогла у опремању дома, али је одлука Богдане и Вељка Ражнатовића о животу далеко од очију јавности брзо добила нешто другачији ток.

Наиме, иако се јавно не експонирају и живот у Тителу им је неизмерно пријао, Вељко је потписао уговор са "Црвеном звездом", а Жељко би ускоро требало да пође у вртић, тако да је пар одлучио да је тренутак да се врате под окриље Цециног дома.

BloombergAdria.com

 

Од ове одлуке младог пара прошло је свега неколико месеци. Цеца је била одушевљена што њен унук трчкара по кући и свуда се чује смех јер је породица поново на окупу. Међутим, одлука Богдане и Вељка Ражнатовића поново ју је изненадила.

- Њима је са Цецом супер, имају помоћ и око Жељка, слажу се супер, али Вељко и Богдана ипак желе свој мир. Иако је вила велика и они за себе имају цео спрат, решили су да купе стан и живе потпуно самостално. Цеци је веома жао, посебно због унука, са којим обожава да проводи време, али их разуме и дала им је подршку - открива извор.

BloombergAdria.com

 

- Они не журе са куповином стана, већ прате и пажљиво бирају место. Богдани је јако битно да имају близу неки парк и да је мало мирније због детета - закључује извор, додавши да им је Анастасија свесрдно препоручила комплекс на Дорћолу у коме су она и Ђоле недавно купили стан и отпочели заједнички живот.

BloombergAdria.com

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".