Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/ bekvalceva, Фото: Јутјуб принтскрин/ESTRADA I ZABAVA

ЗАВИРИТЕ У ЛУКСУЗНО ИМАЊЕ НАТАШЕ БЕКВАЛАЦ: Певачица издаје вилу у Ченеју (ФОТО)

Извор: Нпортал

15.09.2021.

11:35

ВЕЛЕЛЕПНО имање у чијем склопу се налази вила од 400 квадрата у власништву је популарне певачице Наташе Беквалац. Она је недавно одлучила да се пресели са имања у Нови Сад. Због интернационалне школе и вртића у коју планира да упише ћерке, лепа Ната овај луксузни салаш издаје.

 

На петнаестак минута од самог центра Новог Сада у насељу Ченеј на преко 3500 метара квадратних простире се имање куће „22:22.“

Дан у луксузном дому Наташе Беквалац кошта шест стотина евра. Улазак на имање је од 13 часова, док је излазак са имања, предвиђен је за 10 часова ујутру.

Певачица је напустила Београд пред рођење друге ћерке Катје, у фебруару 2018. године. Она је живот у српској престоници заменила животом на салашу у Ченеју који је уредила по својој мери. Након неколико проведених месеци у миру и удаљености од градске буке, новосадска барбика одлучила је да се заједно са ћеркама пресели у девојачки стан у Новом Саду, а сада јој је у плану да ипак оду у Београд. 



Овао луксузно имање простире се на 3.500 м. Причало се да је у њу уложила 200.000 евра. Саградила је и базен, а око куће дрвеће прави дебео хлад. Имање је ограђено зеленом оградом, нема комшија у близини, па јој је тако обезбеђена приватност.

Како пише на официјалној страници, кућа се може издавати за разне прославе и весеља, међу којима су рођендани, свадбе, девојачке вечери...

Потпуно је отворено за декорисање и уређивање по жељи посетиоца.

Певачица Катарина Грујић управо је ово имање одлучила да изнајми за свој најважнији дан. Она се удала за свог изабраника, фудбалера Марка Гобељића, а венчање је одржано под велом тајни на велелепном имању у Ченеју.

За изнајмљивање куће Каћа и Гобеља искеширали су 700 евра.

Ната је позната као певачица са највише стила па је стога и ово имање урађено да прати трендове. Ово је за певачицу велики корак, јер ретко ко би мењао овакав дом.

#Наташа Беквалац #Вила #Кућа Наташе Беквалац #ВИП