Извор:Фото: Инстаграм/natalijatrikfxofficial

НАКОН ДАРЕ ТРИК ФX: Израел ископирао њихов хит за Евровизију

Извор: Нпортал

11.02.2022.

12:59

ПЕВАЧИЦА Дара Бубамара нашла се у центру скандала након што су шпански медији данима писали да је њихова песма плагијат песме "Екстравагантно". Међутим, то није једини случај плагирања неке од наших песама за учешће на овогодишњој Евровизији.

Хит групе Трик ФX из 2009. године "До јаја" ископирали су овогодишњи представници Израела на Евровизији.

За разлику од Даре која је најавила тужбу, Наталија и Сани Трик ФX навијаће за Израел.

Наиме, певач Мајкл Бен-Давид, победник израелског "X фактора", изводи нумеру "И. М", коју потписују њихови аутори. Међутим, поједини корисници Твитера и осталих друштвених мрежа говоре да је у питању плагијат и да се јасно чује сличност између хита групе Трик ФX и овогодишњег представника Израела на престижном такмичењу које ће бити одржано у мају у Италији.

 

- Победничка израелска песма треба да буде дисквалификована због непоштовања евровизијских прописа. Она је иста као песма групе Трик ФX - један је од коментара на Твитеру.

Наталија и Сани су се овим поводом огласили и признали да им је драго што ће се део њихове песме наћи на Евровизији.

- До јаја! Тооо, идемо! Навијамо за Израел. Песма им је одлична. Лик је супер. Желимо му добар успех и висок пласман. Немамо ништа против тога што је део нашег хита искоришћен за његову песму. Да је ископирао целу песму, можда бисмо и размишљали о тужби, а овако, пошто је само део, нема везе... Нама је битно да је та песма хит и да су људи сами уочили сличност - рекли су денсери за "Курир".

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#Наталија трик еф икс #Сани Трик ФХ #Група Трик ФХ #ВИП