Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ Nenad Pavlović

НЕОЧЕКИВАНИ РАСКИД: Павле Менсур оставио глумицу Ивану Зечевић због ураганке

Извор: Нпортал

15.09.2021.

13:32

ИВАНА Зечевић и Павле Менсур, који су важили за један од најскладнијих глумачко-емотивних парова, одлучили су да ставе тачку на своју везу. Како преносе медији на своју двоипогодишњу везу Павле је одлучио да настави даље слободан.

Огорман успех заљубљеног пара, који се у љубави испред и иза камера нашао током снимања серије "Калкански кругови", ових дана је прекинута. Павле Менсур и његова колегиница Ивана Зечевић у то време били су срећно заљубљени, насмејани, а о својој срећи нису пуно говорили у јавности.

Непосредно пре него што су стали пред камере као пар, приватно су Ивана и Павле отпочели заједнички живот.

Млада глумица је са свог профила на „Инстаграму“ уклонила фотографије на којима су срећни заједно.

Шушка се дас је повод за раскид, нова девојка, са којом је Павле упловио у љубавну везу. Изабраница његовог срца је Ксенија Кнежевић (25), једна од чланица бенда „Ураганке“.

Син Срне Ланго и Ирфана Менсура пред којим је, кажу, блистава глумачка будућност, виђен је на недавно одржаној музичкој манифестацији “Music week" где је из публике пратио наступ своје нове девојке.

У целој причи није млади глумац једини који је окончао претходну везу, и Ксенија је била у дугој вези о којој је често причала у јавности.

#Павле Менсур #Павле Менсур раскид #Ксенија Кнежевић #ВИП