Извор:Фото: Н. Скендерија/АТА имагес

ОБРТ: Карлеуша и Душко донели коначну одлуку о њиховом браку

Извор: Нпортал

14.02.2022.

14:03

ОДНОС певачице Јелене Карлеуше и бившег фудбалера Душка Тошића већ неко време је главна тема у Србији.

Након инцидента за православни Божић када је наводно избила свађа за породичним ручком, након чега је Душко пљунуо и ошамарио Јелену, чему су сведочили родбина и пријатељи, све су гласнија шушкања да је пар пред разводом.

Душко се поводом свега огласио само једном са тврдњом да није било насиља, а Јелена је често постављала оснажујуће статусе и делила фотографије и снимке са наступа, најпре новогодишњег, који је одушевио све оне који су Нову годину прославили испред Скупштине Србије, тако и из Дубаија где је наступала у једном престижном клубу који је угостио само највеће звезде шоубизниса.

Међутим, Јелена и Душко наводно су донели одлуку која ће многе изненадити.

Како извор близак пару тврди, они не планирају да се разведу.

- Истина је да нема ни говора о разводу. Ако се нешто и догодило тог спорног дана, њих двоје су довољно зрели да сами реше проблеме које имају - рекао је извор.

Објаснио је и да Карлеуша и Тошић имају заједнички циљ.

- Обоје стављају на прво место своје ћерке, а и Атина и Ника везане су и за мајку и за оца. Како су већ велике и могу да прате шта се пише, Јелени и Душку примарно је да их заштите од сензационалистичких натписа о њима - истакао је извор за "Скандал".

Иначе, раније се писало да се фудбалер привремено иселио из породичне куће због изречене забране приласка певачици, али су на крају одлучили да ипак склопе примирје и посвете се одгајању и васпитању ћерки.

Домаћи медији писали су и да се Тошић склонио у Турску где је спојио лепо и корисно, односно, иако је у Истанбул отишао послом јер ради на каријери фудбалског менаџера, није пропустио да се мало и опусти и добро проведе.

Подсетимо, Јелена и Душко су у браку од 2008. а често се писало да имају проблема у браку.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Јелена Карлеуша #Душко Тошић #развод #ВИП