Извор:Фото: Профимедиа

УМАЛО ДОВЕО ДО РАСПАДА БЕНДА: Дамианова "забрањена" веза претила да их уништи

Извор: Нпортал

15.09.2021.

15:53

ОД ТРЕНУТКА када се појавио на позорници Евровизије, Дамиано Давид постао је светска сензација. Хтели или не хтели, чињеница је да је заслужено стекао армију обожавалаца, и сваким потезом оправдава титулу велике звезде.

Недавно је са својим бендом "Манескин" направио више него успешну кампању за "Гуцци", а након победе на Евровизији светски брендови се утркују у сарадњи са њима.

BloombergAdria.com

 

Дамиано, који је миљеник жена, многима је нажалост сломио срца када је открио да "могу само да га гледају, али да га не додирују", односно да има поверења у своју дугогодишњу девојку, алтернативни модел Ђорђу Сорели.

До сада је био повезан са многим женама, а посебно са басисткињом Викторијом Де Ангелис, иако је то у више наврата одлучно демантовао, истичући да није тип који вара.

Међутим, ово није сасвим тачно. Наиме, и Викторија и он су безброј пута медијима давали двосмислене изјаве да се воле "више од живота, љубавника, брата и сестре", а сада су учесници "Икс Фактора" са којима су учествовали рекли да није све баш онако како изгледа.

Наиме, није тајна да је пре првог јавног наступа Лукреција Петрак прекинула с њим, својом првом великом љубављу, којој је посветио неке песме са првог албума, и да је њихова чувена балада "Цоралине" посвећена управо њој.

Дамиано, емоционално сломљен, није се понашао како треба, а присутни тврде да је управо тада ступила на сцену, нико други до Викторија.

- Љубили су се на сваком кораку, а из собе су се чули знате већ какви звуци и лупање. Дамиано је инсистирао да буде у соби са Викторијом. Сви су знали да су заједно, а остатак бенда није био одушевљен - рекао је један од такмичара за италијанске медије.

Колико је све далеко отишло сведочи и чињеница да су сви чули за њихову свађу пре финала "Икс Фактора".

- Викали су му да ако настави овако нема ништа од бенда и да то не може држати у панталонама. 
То једноставно није учињено. Не мешате музику и задовољство, то је рецепт за пропаст, говорио му је Итан, док је Томас рекао Викторији да се сабере - додао је добро обавештен извор.

- Након тога више никада нису покушали исту ствар, иако је међу њима остала врста с*ксуалне напетости, коју сви виде - закључио је извор.

Убрзо након тога, Дамиано је срећу пронашао са Ђорђом, са којим је у складној вези,те да у причи овог учесника итекако има истине, сведочи његово понашање са Викторијом на сваком наступу, али и после. Међутим, остаје да се види да ли ће њих двоје једног дана обновити своју романсу.
 

#група Манескин #Дамиано Давид #ВИП #Викторија Де Ангелис