Извор:Фото: Профимедиа

ВЕЛИКИ ЉУБАВНИ ХОРОСКОП: Пред ЊИМА је љубавна романса

Извор: Нпортал

15.02.2022.

08:21

КОМЕ су звезде наклоњене ове недеље на емотивном пољу? Погледајте ваш љубавни хороскоп за период од 14. до 20. фебруара

Ован

Преплављени сте различитим емоцијама, све што има "љубавни предзнак" привлачи Вашу пажњу и велико интересовање. Предосећате да се налазите на емотивној прекретници, стога пажљиво анализирате свог партнера или особу која Вам се допада. Љубавни догађаји које наслућујете, имају неку необичну драж и испуњавају Вас позитивним расположењем. Емотивни склад представља најлепши одраз интимне среће која Вас прати.

Многе ствари постају достижне, тек када своје мисли и осећања поделите са блиском особом. У комбинацији потентне маште и заводничких способности, делујете веома привлачно на своју околину. Нема разлога да сумњате у своју љубавну срећу.

BloombergAdria.com

Бик

Делујете задовољно у нечијем друштву и умете да створите љубавну атмосферу. Важно је да правилно вреднујете нечија осећања, све што се дешава између Вас и вољене особе увек представља "лепши део стварности". Проналазите смисао у заједничким плановима, постоје "детаљи" који Вас посебно инспиришу. Вољена особа је нестрпљива у ишчекивању да испуните своја обећања, али Ви имате добру љубавну стратегију и ништа не препуштате случају. Радо се одазивате на различите позиве и сјајно користите свој шарм у љубавном освајању. Умете да заблистате у правом тренутку и да привучете нечију пажњу. Обрадоваће Вас једно необично познанство.

Близанци

Делујете сналажљиво у многим ситуацијама, покушавате правилно да сагледате добре и лоше аспекте које наслућујете у љубавном односу. Важно је да ускладите свој разум и осећања, импулсивна реакција може да Вас наведе на погрешну процену и понашање. Нема потребе да се задржавате на неким неоствареним или ружним ситуацијама из своје љубавне прошлости. Погрешна оријентација оставља траг или последице на заједнички живот.

Партнер пажљиво анализира Ваше понашање и очекује добар импулс за заједничке планове. Љубав има најјачу снагу, под условом да сте довољно искрени и да верујете у интимну страну осећања. Ако сте млади или слободни, предстоји Вам нова љубавна романса. Привлаче Вас нови емотивни контакти, али према свакој особи треба да упражњавате другачији модел понашања у изражавању својих осећања.

Рак

Стало Вам је да превазиђете "емотивну кризу" и налазите се пред новом одлуком коју желите да саопштите вољеној особи. Ипак, Ваш партнер изражава јасно негодовање и покушава да Вас увери у другачији начин размишљања. Разговор, добронамерни савети или подршка блиских пријатеља, увек делују позитивно на Ваше расположење. Емотивне дилеме је могуће разрешити, али кроз одређено време када се утисци и осећања искристалишу. Привремено удаљавање од вољене особе треба да Вас подстакне на добро решење.

Нема потребе да заоштравате љубавни однос, покажите више разумевања за свог партнера и задовољство ће бити обострано. Ако сте млади или слободни, нови љубавни сусрети и контакти делују као "замена" за неке неостварене жеље које имате. На срећу, очекује Вас добар љубавни епилог.

BloombergAdria.com

Лав

Ваш емотивни занос је у силазној фази. Тренутно ни не размишљате о љубави, а партнера доживљавате као пријатеља. Интересантно је да никоме од вас то ни најмање не смета. Прихватили сте обоје вашу везу као нешто што се мање-више подразумева. То је ипак потенцијално врло опасна ситуација, јер можете се несвесно везати за неког ко вам никако не одговара као особа и партнер. Иако сте фокусирани на многе друге животне проблеме, не би требало да ситуацију у љубави препустите случају.

Било би добро да са партнером поразговарате ових дана о томе како видите вашу везу у будућности. Слободне особе су у сличној позицији. Не размишљате о љубави. Нико и ништа вас не покреће. Руководите се основним инстинктима. Једно вече сте са једним партнером, а сутра са другим. Најгоре од свега је што ни ви у томе не видите ништа лоше, па самим тим и не чините ништа да се ситуација промени.

Девица

Бићете весели због ствари које су вам драге. Уследиће пријатне забаве без превише помпе, као и опуштеност у кругу драгих вам особа. Чиниће вам се да је све могуће. Бићете отворени и имаћете поверења у оне који вас воле. Задовољство је ту.

Вага

У позитивном заносу понекад мислите да је све могуће и лако остварити. У љубавном животу или у односу са вољеном особом делујете врло енергично. Имате прилику да чујете позитивне коментаре о свом изгледу и понашању, или о ситуацијама у којима сте оставили запажену улогу. Годи Вам нечија емотивна наклоност и пажња коју добијате. Имате жељу да се наметнете у нечијем друштву и вешто користите своје заводничке способности.

Прижељкујете узбудљиву љубавну романсу или страсну везу. У складу са својим темпераментом и емотивним статусом, одговорите на прилику која Вам се нуди. Ако се налазите у љубавној или брачној вези, очекује Вас задовољство уз вољену особу. Нема потребе да се доказујете на некој другој страни, осим уколико сумњате у будућност своје везе. Ако сте млади или слободни будите довољно тактични, сачекајте на нову љубавну прилику која долази изненада.

BloombergAdria.com

Шкорпија

Делујете врло привлачно и инспирисани сте за нову емотивну улогу, љубавну романсу или страсну везу. Нови догађаји уносе лагани немир у Ваш породични или љубавни живот. Под утицајем снажних емоција често мењате своје расположење или одлуке. Али, талас нових и узаврелих емоција представља пут до заједничке среће. Важно је да усрећите свог партнера или да осећате узајамну наклоност.

У љубавној перспективи, добро се добрим враћа. Имате утисак да лако освајате различите особе које побуђују Вашу емотивну пажњу. Уколико сте млади или слободни, уживајте у новим сусретима у складу са својим емотивним потребама. Слободно померите неке досадашње границе и успоставите нове критеријуме вредности у заједничком или љубавном животу.

Стрелац

Породични изазови ће добрим делом заокупљати вашу пажњу у приватном животу. Они у везама балансираће између партнера и породице с тим да ће им однос с вољеном особом мало запињати. Самци ће остати код куће.

Јарац

У оптимистичном расположењу уживате у неким романтичним сусретима или у друштву особе која у Вама покреће велике страсти. Ваше понашање на најбољи начин одсликава љубавно задовољство или расположење које осећате у нечијем присуству. Танка је граница спајања или раздвајања у љубавном односу.

Сачувајте добро расположење, без обзира на емотивни ритам и тренутни исход. Важно је да следите свој унутрашњи инстинкт. Размена осећања и енергије између Вас и вољене особе представља "лепши део стварности". Оно што је по Вашем укусу - одговара и Вашем партнеру. Уколико сте млади или слободни, очекују Вас узбудљиви контакти и сусрети.

BloombergAdria.com

Водолија

Повезаност с вољеном особом биће јака у далеким и необичним темама и бављењима. Пред вама су дани у којим ћете размењивати идеје о свему и свачему, али ће вас то обоје испуњавати. Они који су још сами тражиће особу из својих снова.

Рибе

Ако сте у вези:Са брачним или емотивним партнером ћете моћи да се усагласите око свега што је важно да би ваш однос функционисао без већих тешкоћа. Мада нећете бити у могућности да са партнером проводите онолико времена колико бисте желели, време које утрошите на друге ствари показаће се корисним за обоје, јер ће вам донети материјалну корист на дужи рок. Биће вам потребна подршка и разумевање од стране вољене особе, на шта нећете наилазити увак када вам затреба али ће ипак у најважнијим тренуцима партнер бити уз вас. Потребно је да порадите на остваривању заједничких циљева, јер ћете имати повољне околности у вези тога, што ће допринети складнијом односима измађу вас двоје.

Ако сте слободни: Биће вам тешко да приђате особи која вас већ дуже време привлачи јер нећете бити сигурни како да се поставите и да ли ће ваш наступ бити успешан. Када се коначно одлучите да то учините, схватићете да је та особа заинтересована за неког другог или је недавно ушла у везу. Након тога ћете се наћи на мети особе која је у вас заљубљена и која ће вас прогањати и покушавати да вас увери како вам је идеални партнер. Вама ће то бити сувише, а потенцијални удварач вас неће ни привлачити.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".