Извор:Фото: Предраг Митић, Јутјуб принтскрин/Sve što mi pripada - Zvanični kanal

НАКОН ИЗЈАВЕ ЉУБАВИ: Ната у Колетовом хотелу - обнова везе?

Извор: Нпортал

15.02.2022.

09:59

НАТАША Беквалац поново је са ћерком Катјом, сестром и пријатељицама отпутовала на одмор, али је Златибор заменила Копаоником. А, лепа Ната је и овога пута одсела у хотелу који је у власништву њеног бившег дечка, Миодрага Костића, па је подгрејала сумње да су обновили романсу.

Она је недавно истакла да је он једини мушкарац чији интелект ју је одушевио, те да је и када је била у браку, остала у контакту с њим, а да ли је само то време ће показати.

- Једини интелект који ме је фасцинирао и у који сам била заљубљена доживела сам у својим двадесетим годинама. После тога никада више нисам срела човека сличног типа. Волела бих да тај интелект сретнем опет. Наравно причам о Миодрагу Костићу. И даље смо у контакту - рекла је певачица.

Певачица је бурну трогодишњу везу коју је имала с Колетом, окончала када је имала само двадесет и четири године, но очигледно да јој је до данас остала у лепој успомени.

- Ниједна ми до сада љубав није била највећа, али све су биле другачије. У једној ме је водила страст, а у другом моменту сам желела неког нормалног и обичног. Данас бих волела да што мање причам са неким, а то би значило да што мање мораш да објашњаваш, као са најбољим пријатељима, да не причамо нешто претерано, него да се осећамо. За то је потребно време, а кад времена немаш или када си овакав тип као ја, онда мора да се деси то подударање - рекла је Наташа.

Својевремено се причало да је Беквалчева песму "Поново" посветила управо Колету.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".