Извор:Фото: АТА имагес

ЊИХ ЈЕ ЉУБИЛА ПРЕ ЂОРЂА: Сви момци Анастасије Ражнатовић

Извор: Нпортал

16.02.2022.

16:50

ЉУБАВНИ живот Анастасије Ражнатовић одувек је интригирао јавност иако се трудила да га сакрије од очију јавности. Колико се год трудила да сачува приватност, ипак неке њене везе биле познате свима

Анастасијина прва веза била је са Костадином Терзићем, потом се писало о њеној наводној романси са кошаркашем Милошем Теодосићем, а последњи нен дечко био је Ђорђе Куљић.

ЂОРЂЕ КУЉИЋ

Ђорђе Куљић је млади бизнисмен који долази из угледне породице у Новом Саду. Куљићев отац је такође бизнисмен, а један од послова који је препустио свом наследнику Ђорђу јесте фирма за транспорт камионима у Америци. За то поднебље одраније га везују лепе успомене будући да се Анастасијин бивши дечко школовао у Њујорку, а оно што је посебно занимљиво јесте чињеница да је за време школовања Куљић делио стан са ћерком Драгана Стојковића Пиксија, Ањом Валенте.

 

Љубав између Анастасије и Ђорђа наводно је уследила већ на први поглед иако се Куљић добро намучио да освоји младу певачицу. Иако је млади пар започео заједнички живот у октобру 2021. године, љубав је пукла.

Подсетимо, Анастасија је недавно приликом гостовања у једној емисији открила да је још увек рано да размишља о браку и деци будући да јој се ни након рођења сина њеног брата Вељка није пробудио мајчински инстинкт.

BloombergAdria.com

 

- Не знам кад ће та свадбена звона, морам прво да будем верена, тако да то морате њега да питате. Полако идемо. Сад смо направили тај већи корак, преселеили смо се у нови стан. Уживамо и лепо нам је, не журимо нигде. Млади смо и нек све иде својим током. Немам сад потребу да ти озваничавам папиром - рекла је певачица 2021. године, а уследио је раскид са Куљићем.

КОСТАДИН ТЕРЗИЋ

Костадин Терзић, син Звездана Терзића, широј јавности постао је познат по романси коју је имао са Анастасијом Ражнатовић. Њих двоје уживали су у првој, наивној љубави, а када су се растали, урадили су то као одрасли људи, на пристојан и цивилизован начин.

 

- Костадин и Анастасија су се растали пре месец дана, али не због треће особе. Просто, млади су, то је било за очекивати. Она има само 18 година, неће сигурно да се удаје и да се везује. Они су млади људи, животи су пред њима, везе и везице, љубави и страсти - рекла је Цеца једном приликом за медије.

МИЛОШ ТЕОДОСИЋ

Анастасија је наводно у вези са кошаркашем Милошем Теодосићем упловила после раскида са Терзићем. Она је са њим наводно била три месеца у вези, али крах се десио због тога што је он тада био у Русији, а певачица у Србији. Шушкало се да је Анастасији тада бивши дечко Константин слао поруке на које није желела да одговара, писали су тада медији.

BloombergAdria.com

 

Анастасија и Милош су после свега наводно остали у добрим односима, а касније се Милош оженио глумицом Јелисаветом Орашанин.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".