Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/kristina_spalevic

ПОНОВО ЗАЈЕДНО Кристина изашла из болнице - Крилету смета...

Извор: Нпортал

17.02.2022.

17:37

БИВША ријалити учесница Кристина Спалевић, која је у прошлој сезони "Задруге" привукла пажњу на себе тако што је смувала ожењеног човека, Кристијана Голубовића, изашла је данас из болнице након операције слепог црева. аИпак, њен дечко Кристијан Голубовић није био баш најсрећнији због тога, или је то била само још једна у низу њихових шала.

- Ћао свима ја сам Кристина, ово је мој дечко Кристијан, дошла сам кући! – узбуђено је вриснула Кристина на видео снимку који је објавила на ТикТоку, а Кристијан јој је кроз смех одговорио:

- Кристина је имала гангрену слепог црева. То нико од лекара није видео на време. Гангрена јој је изврнула цело слепо црево, било је набијено иза бубрега. Спустила се крв из црева до карлице и настао је хаос. Лекар ми је рекао да бих остао и без Кристине да је слепо црево пукло и да је добила сепсу. У задњем моменту смо се јавили. Не само да бисмо изгубили дете, него и њу... Одмах је оперисана, била је три сата у операционој сали, затим су је пребацили на интензивну - рекао је Кристијан тада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".