Извор:Фото: АТА имагес

ПОСТАО САМ ДЕПРЕСИВАН Саша Јоксимовић о психичким проблемима

Извор: Нпортал

18.02.2022.

19:25

БРАТ певача Жељка Јоксимовића, Саша Јпксимовић био је без посла, али и без наде да ће га добити. Живот му се преко ноћи променио набоље када је схватио да за евентуалне неуспехе не треба да криви друге, већ да пође од себе.

Саша је до тог решења стигао је захваљујући стручној помоћи, што свима препоручује. 

- Било је периода када нисам радио, и то је утицало на моје самопоуздање. Штавише, постао сам депресиван. Када сам схватио да даље тако не могу, за помоћ сам се обратио пријатељици, која је психијатар. Обавили смо неколико разговора и проблем је решен. Ево, прошле су две године, а ја се и даље придржавам онога што сам тада усвојио и пуцам од самопоуздања - рекао је глумац.

BloombergAdria.com

 

Јосимовић истиче да није добио никакав универзални савет.

‒ Не, такве ствари су индивидуалне. Нажалост, одлазак код психолога и даље је табу тема. Људи се плаше да ће их етикетирати као луде ако потраже стручну помоћ. А то је, заправо, једини прави начин да се нађе излаз из тунела. Мене није срамота да кажем да сам изашао из мрака.

Подсетимо, Сашу гледамо у актуелној серији "Игра судбине", а недавно се спекулисало о наводном разводу од супруге Невене. Глумац није желео да коментарише ове наводе.

(Hello)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".