Извор:Фото: Депозитфото

НАЧИН НА КОЈИ ДРЖИТЕ ТЕЛЕФОН: Описује каквог сте карактера

Извор: Нпортал

19.02.2022.

14:48

ПРЕМА новим истраживањима, начин на који користимо мобилни телефон може открити каква смо личност. Постоје четири начина држања телефона, а сваки од њих има посебно значење.

А – Ако држите телефон у једној руци и пишете текст палцем

Ако држите телефон једном руком, то говори о вашој свестраности. Организовани сте и дисциплиновани, увек знате шта је за вас добро, а шта је лоше. Више волите да говорите него да слушате, али нећете намерно никога увредити. Умете да разликујете искрену љубав од претварања. За вољену особу ћете учинити све.

То показује да желите заштиту, тражите бригу и пажњу. Не волите да показујете осећања и због тога ваш партнер можда осећа недостатак љубави.

Ц – Телефон држите у рукама, али користите оба палца приликом писања

Нисте баш много срчани, често се бринете и плашите. Потребан вам је партнер који ће вас 100 одсто разумети. Када је уз вас поуздана особа, препуни сте самоуверености. Волите свог изабраника свим срцем и лако заборављате проблеме из прошлости.

Д – Држите телефон једном руком и пишете текст кажипрстом друге руке

Вама је своствено тихо и уравнотежено понашање. Спремни сте да жртвујете све за добро других. Не волите гужву. Више волите мирна и позната места. Такви сте и у љубави – она је за вас тиха лука. Не подносите сузе, нарочито блиских људи. Вољенима опраштате грешке рекордном брзином.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".