Извор:Фото: Танјуг/АП

ПОСЛЕ ТРОЈКЕ постала лезбејка!

Извор: Нпортал

20.02.2022.

18:21

ЧЕСТО се дешава да неко погреши при избору партнера, па се после неколико месеци или неколико година брака љубавни односи начисто погоршају што доведе до развода или прекида везе.

Међутим, не дешава се тако често да брак пропадне због чињенце да један од партнера ипак има другачије склоности и да је ипак наклоњен хомосексуалној вези.

Недавно је на ТикТоку једна жена поделила своју необичну ситуацију, када је желела да супругу оствари жељу да имају "забавнији" интимни живот уз још једну особу у спаваћој соби, ипак дошла до сазнања да она воли жене.

Међутим, Роуз супруг није подржао када му је рекла да је лезбијка и испричала је да је од тада постао јако безобразан и да је све рекао њеним родитељима као и заједничким пријатељима.

Тереза Роуз је супруга и мајка двоје деце, она често објављује видео записе о свом животу на ТикТоку под корисничким именом @Раисинг2Ацтивистс, где има више од 100.000 фанова, преноси Дејли Мејл.

Ту је и испричала да је, након што је организовала тројку за рођендан свог мужа, открила прави разлог због кога је увек била несрећна у браку.

Наиме, након тога је схватила да је лезбејка и то је подстакло да се разведе од мужа и започне везу са том истом женом, Жаки Метле, само три недеље касније.

- Када сам доживела интимну интеракцију са женом по први пут, физичка и емоционална повезаност била је јако интензивне, изјавила је Роуз.

Након што је била са женом, коначно је признала себи да је зато била тако несрећна у браку.

-Мој однос с мужем је емоционално био јако плитак и осећала сам се усамљено у поређењу са овим сада када сам у вези са женом.

Она је иначе одгојена у строгој католичкој породици и рекла је да су јој од малих ногу говорили да "сви гејеви иду у пакао".

Њени строги одгој присилио је да скрива своје осећаје према женама, све док више није могла да их пориче.

Нажалост, њен супруг је није подржао у томе када му је испричала што је она заиста.

Многи њени најмилији нису добро прихватили ту вест, што је њу довело до јако депресивног стања у којем је чак и размишљала о самоубиству.

Међутим, тада се кренула да се дружи са Жаки, за коју Роуз каже да јој је спасила живот.

Заједно су већ више од годину дана, а од тада су се преселиле из Калифорније у Орегон како би заједно одгајали њене синове - који имају шест и осам година.

Роуз више не разговара ни с једним од својих родитеља и тврди да је сада атеиста.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".