Извор:Фото: Депоситпхотос

ХОРОР У СМЕДЕРЕВУ: Мушкарац (60) осумњичен за силовање

Извор: Нпортал

22.02.2022.

14:57

ПО ПРЕДЛОГУ Вишег јавног тужилаштва у Смедереву, а након обављеног саслушања, дана 20. 2. 2022. године окривљеном Н. М. (60) одређен је притвор због постојања основане сумње да је извршио кривично дело Обљуба са дететом из чл. 180 ст. 1 Кривичног законика.

Претходно, Н. М. је у сарадњи Вишег јавног тужилаштва у Смедереву и МУП-а РС ухапшен и задржан после добијања информације да је у својој кући обљубио дете женског пола (13 година).

Кривична пријава биће поднета и против једног малолетног лица (2004. годиште), за кога постоје основи сумње да је извршио на штету истог оштећеног детета наведено кривично дело. Такође, ухапшена је и мајка оштећеног детета С. В. (1984. годиште), због кривичног дела Запуштање и занемаривање малолетног лица из чл. 193 Кривичног законика и Посредовање у вршењу проституције из чл. 184 Кривичног законика, и уз кривичну пријаву је приведена Основном јавном тужилаштву у Смедереву које јој је након саслушања предложило одређивање притвора, што је суд прихватио и одредио јој притвор до 30 дана.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".