Извор:Фото: сарицс

Зашто Цеца није Вики крстила сина, а венчала ју је?

Извор: Нпортал

23.02.2022.

15:53

ПРИЈАТЕЉСТВО Цеце Ражнатовић и Вики Миљковић датира од најранијег детињства, а почело је преко њихових родитеља, који су се дружили док су певачице биле мале.

Иако су им се путеви, када је Цеца постала позната, на тренутак раздвојили, њихово пријатељство није престало, а касније, када се и Вики доселила у српску престоницу, постало је још снажније. Цеца је једном приликом говорила како су њих две почеле да се друже:

BloombergAdria.com

- Моја мајка је просветни радник, исто као и Виолетин отац. Не само да смо пријатељице и куме, него су и наши родитељи породични пријатељи. Још као девојчица, кад сам имала пет, шест година, одлазила сам код Миљковића и остајала код њих по неколико дана. И Вики је мени узвраћала посету, тако да смо на неки начин биле цимерке. Поверавале смо се једна другој, делиле тајне, собу, понекад чак и гардеробу - испричала је раније фолк дива, а преноси Свет.

Када се 2007. године Вики удала за Ташкета Цеца и Сања Ђорђевић су им биле куме, а две године касније, када је певачица крстила сина Андреја, за куму је изабрала Сању. Иако се тада спекулисало да су Цеца и Вики у свађи, те да је због тога за куму изабрала Сању, Цеца је то одмах демантовала.

BloombergAdria.com

- Са Вики и Ташкетом сам се још раније договорила да им крстим друго дете - изјавила је Цеца, а Вики је додала да јој је Ражнатовићка саветовала да има најмање двоје деце, што јој је пријатељица и кума чврсто обећала.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".