Извор:Фото: АТА имагес

ПОСЛЕ РАСКИДА: Анастасија изабрала згодног спортисту

Извор: Нпортал

23.02.2022.

21:48

НАКОН што је окончала везу са Ђорђем Куљићем, сви се питају постоји ли неко ко је освојио срце певачице Анастасије Ражнатовић...

Млада певачица Анастасија Ражнатовић, ћерка Светлане Ражнатовић, недавно је раскинула петогодишњу везу с бизнисменом Ђорђем Куљићем, с којим је прошле године започела заједнички живот.

Она је јуче, током гостовања у емисији "Амиџи шоу" истакла да тренутно није заљубљена и да не размишља о љубавном животу због бројних пословних обавеза које су пред њом, али је признала да никад не зна шта може да се догоди.

BloombergAdria.com

Како данас јављају домаћи медији, Анастасија је током емисије пристала на игру "или-или", у којој је открила који су јој познати мушкарци с јавне сцене симпатичнији једни од других, а том приликом је открила да мисли све најлепше о кошаркашу Атланта Хокса Богдану Богдановићу. Наиме, када ју је Огњен Амиџић питао да бира између глумца Милоша Биковића и славног спортисте, она је одговорила у корист Богдановића.

- Сјајан је дечко, познајемо се, тако да Богдан. Никад се не зна - признала је Анастасија кроз смех.

Певачица, која је већ годинама на музичкој сцени, најавила је да ће ускоро почети и с наступима, првима у њеној каријери.

- Први наступ је 12. марта у Паризу, у мом омиљеном граду, коначно. Жеља ми је била да имам свој репертоар, сад имам осам својих песама и крећемо -поносно је најавила Анастасија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".