Извор:Фото: Профимедиа

НЕ ТРЕБА ИМ ВЕРОВАТИ Ови хороскопски знаци нису чувари тајни

Извор: Нпортал

01.03.2022.

11:12

АСТРОЛОЗИ истичу да се међу знаковима Зодијака издвајају три знака којима се није препоручљиво поверавати јер не умеју сачувати вашу тајну.

1. Близанац

То су људи који воле забаву. Њихово задовољство и забава су им приоритет.

Ако се с вама добро забављају, све је у реду, али ако и када се ствари преокрену, окренуће вам леђа преко ноћи. Не испуњавају обећања и уопште немају однос према тајнама. Будите сигурно да ће уста отворити чим изађете из просторије.

BloombergAdria.com

 

2. Лав

Лавови су опуштени и весели људи. Добри су пријатељи и њих је добро имати уз себе.

Они сигурно неће сломити нечије поверење, све док ту не дође у питање цена њиховог достојанства или достојанства њихове породице. Зато је увек боље да имате на уму и да пазите што говорите Лаву.

BloombergAdria.com

 

3. Рибе

Ово су идефинитивно нтелигентне. Представници овог знака знају када и како могу да обаве свој посао. Чак   и онда када  стварају јака пријатељства, није увек добро веровати Рибама. Разлог? Када дође вријеме, неће им сметати да некоме открију вашу тајну.

Рибе су  углавном опседнуте собом, а ако буде потребно, неће имати ништа против да изаберу баш себе уместо неког другог. Дакле, следећи пут када се поверите Рибама, можете очекивати ​​неочекивано.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".