Извор:Фото. Принтскрин/Јутјуб/Blic

СЛАВИЦА ЈЕ БИЛА МИС ЈУГОСЛАВИЈЕ: Где је сада и чиме се бави?

Извор: Нпортал

02.03.2022.

07:43

НЕКАДАШЊА мисица и певачица Славица Трипуновић данас узгаја руже и посвећена је наследнику и супругу.

Славица је 1991. године постала Мис Југославије и своју земљу представљала на светском избору. Након тога је почела да се бави музиком и узела уметничко име Дајана.

Највећу популарност доживела је деведесетих година када је музичка каријера у питању, али није била заборављена, па је 2009. године учествовала у ријалитију " Фарма".


- Од 18. године сам у медијима, путовала сам, бавила се приватним послом, испуњавала себи жеље, немам за чим да жалим, све што сам хтела испунило се. Алексу сам добила после 30. и онда сам се смирила, отворила козметичко-фризерски салон и сад радим на отварању још једног. Многи ми замерају што сам направила толику паузу у музичком свету, питају ме што ме нема… Наступам, али не толико интензивно, не идем по свадбама, радим по дискотекама у иностранству - својевремено је изјављивала Дајана и додала:

- Дошло је и одрастање мог сина, који завршава кошаркашку академију у Италији. То је моја светла тачка и могу да му се посветим. Дошло је време да се посветим себи и путовањима за које нисам имала довољно времена - истакла је Славица недавно.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Славица Трипуновић Дајана #мисица #мис Југославије #ВИП #познати