Извор:Фото: Профимедиа

СПАВАТЕ ЛИ БОСИ ИЛИ У ЧАРАПАМА? Ево шта то говори о вама

Извор: Нпортал

02.03.2022.

16:47

ОСИМ због физичких разлога, постоје и психички разлози зашто неки људи практикују спавање у чарапама, а други босоноги. Било лето или зима, неки људи једноставно не могу да спавају без чарапа. Међу њима заиста има зимогрожљивих који чарапе носе зато што им је хладно, али шта је са онима који у кревет не иду боси и кад је напољу топло?

Иако су многи уверени да је то ствар навике, психолози кажу да спавање у чарапицама показује стање организма, али открива и психу и карактер - једни су заштитници, а други траже да их неко заштити.

BloombergAdria.com

 

Спавање у чарапама због осећаја хладноће иако у просторији није хладно указује на проблеме са успореним метаболизмом. С друге стране, људи који никако не могу заспати без чарапа на стопалима обично имају потребу да буду заштићени, воле да бораве на пријатним местима и настоје да успоставе дубоке и интимне односе с другима. По природи су нежни, а најсрећнији су у нечијем загрљају.

BloombergAdria.com

 

Спавање без чарапа и нелагодност при врућини знак је брзог метаболизма, добре циркулације и дебље коже. Што се психе тиче, психолози истичу њихову независност и спремност да помогну другима. Ипак, воле да се осаме и дружење им зависи од расположења. Поштени су и искрени.

(BrightSide)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".