Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/krstinja_official

НАКОН ГУБИТКА КИЛОГРАМА: Нова трансформација Крстиње (ФОТО)

Извор: Нпортал

03.03.2022.

15:27

МЛАДА певачица Крстиња Тодоровић недавно се подвргла операцији одстрањивања вишка коже. Она је раније имала и операцију сужавања желуца, након чега је изгубила 85 килограма.

Крстиња се сада похвалила на свом Инстаграм профилу још једном променом. Она је постала плавуша, па је тако променила свој имиџ.

BloombergAdria.com

 

- Нисам имала избора. Све сам покушавала. И природним путем, тренинзима, трчањем. Имала сам осећај да ако не поједем нешто, да ће цео свет да стане. Враћала сам се на старо. Ресекција желуца је била једино и трајно решење, што је било битно. Певајући сам пошла на операциони сто. Певала сам песму коју је Марија Шерифовић, а то је песма Здравка Чолића "Ти можеш све". Тачно је две године и три месеца како сма се борила. Било је стресних и јаких момената. Није то само откинути желудац. Месец дана сам била на посебном режиму. Плашила сам се да једем. Дође некада и да немаш меру. - рекла је једном приликом Крстиња.

Певачица је открила и како је почео проблем са храном. Истакла је и да јој је супруг Богдан био велика подршка у свему. Крстиња се, такође, јавно захвалила Саши Поповићу што јој је финансијски помогао да се операција реализује.

- Моја породица сви су ми били помоћ и мој доктор Мирослав Илић. Као мала била сам склона гојењу, отац ми је по професији кувар. Када ми је мама умрла све то се отргло контроли. Највећу утеху сам тражила у храни. Јако сам била везана за мајку. И када дође осми март сва деца припремају поклоне за мајку, а оцу је било жао да каже "дај, немој да једеш". Нисма имала проблема у школи са децом, Имала сасм добре професоре и хвала им на томе. Богдан, мој супруг, је у Подгорици. Он је моја највећа подршка. Ти јеси био уз мене, али то нико није видео. Често ме људи питању где је он. Питају ме људи - јеси ли ти стварно удата - рекла је Крстиња Тодоровић.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".