Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/srbija.v.i.p

ЧУВЕНА "ЗЛОБНИЦА": Многи сматрају да се УНАКАЗИЛА ботоксом

Извор: Нпортал

05.03.2022.

16:36

ГЛУМИЦА Габриела Спаник (Спанић) једна од највећих звезда теленовела у свету, а популарност међу гледаоцима у Србији стекла је захваљујући серији "Злобница" крајем деведесетих.

Посебно занимљива овдашњој публици била је чињеница да ова Венецуеланка вуче порекло са Балкана, из бивше Југославије, будући да јој је отац Хрват, који се 1947. одселио у Јужну Америку, док јој је мајка Венецуеланка.

Габријела је била препознатљива по савршеним цртама лица, и 90-их је била међу најтраженијим глумицама на подручју Јужне Америке.

Међутим, последњих година често је на мети критика обожавалаца који сматрају да је превремено посегнула за методама против старења. Све чешће се о њој пише управо у том контексту, а фанови на Инстаграму су је у коментарима питали шта јој се десило са лицем.

"Некад си имала предивно лице, сад је уништено", "С неколико бора би изгледала лепше, него с тим развученим вештачким лицем", "Тужно је видети да се тако лепа жена уништила с превише операција", "Изгледаш као пластична лутке", само неки од оштрих коментара са Инстаграма.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Габријела Шпанић #Габријела Спанић #Злобница #серија Злобница #ВИП