Извор:Фото: Драган Карадаревић, Инстаграм принтскрин/unacolic

МИСЛИЛИ СТЕ ДА ЈЕ УНА: Овако гласи право име Чолине ћерке

Извор: Нпортал

05.03.2022.

18:34

ОТКАКО је постала пунолетна, Уна Чолић је све популарнија, а њен отац је у неколико наврата открио неке непознате детаље о њој, мада избегава да експонира своју породицу.

Уна Чолић, ћерка Здравка Чолића, изненада је постала и те како популарна на друштвеним мрежама - што се често и деси са децом познатих родитеља, посебно таквих звезда као што је славни певач. Са Уном је то случај откако је постала пунолетна, док се пре тога о њој знало јако мало.

BloombergAdria.com

Уна је последњих година врло активна на Инстаграму, где објављује редовно своје фотографије, али и привлачи пажњу својим тренди и младалачким одевним комбинацијама и дизајнерским комадима.

Сви знамо да Здравко Чолић о својој породици говори ретко, па тако многи и не знају како изгледа чак и његова супруга, с којом је у љубави већ деценијама. Он је увек чувао приватност својих девојака, а прошлог лета се осврнуо на чињеницу да му је старија ћерка Уна "украла славу на тренутак", јер својим објавама на друштвеним мрежама прикупља на хиљаде лајкова и коментара.

- Уна је сада популарнија од мене. Има своје обожаваоце. Шала на страну, све је то добро, нека је. Али мене је друга ћерка Лара заправо одушевила како зна моје песме - рекао је певач летос после једног наступа у Црној Гори и додао да супруга Александра и ћерке имају разумевања за његова одсуства од куће услед пословних ангажамана.

- Ништа ми не замерају. Шта мени да замерају? Волимо се. Знају оне и навикле су да сам у музици доста посвећен. Иако волим породицу више, опет је музика та која ми чини задовољство. Нема лепшег од звука инструмента који понесе ритам - рекао је Здравко за магазин "Нина".

- Supruga se najviše ljuti na mene što sam popustljiv prema kćerkama. Ona ne može da shvati da sam ja tako mekan prema njima i da ne mogu da im kažem ne, dok je ona uglavnom stroga - jednom je priznao Zdravko za "Ekskluzivno" šta mu to supruga zamera.

Čola i njegova supruga Aleksandra u braku su od 2001. godine, kada su dobili prvu kćerku. 2006. godine Aleksandra je na svet donela i ćerku Laru. Ipak, iako je svima poznato da se Čolina starija ćerka zove Una, to, zapravo, nije njeno puno ime.

Ona se zove Una Zvezdana Čolić.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Здравко Чолић #Здравко Чолић ћерка #Уна Чолић #право име Уне Чолић #ВИП