Извор:Фото: АТА имагес

ШТА ЋЕ НА ОВО РЕЋИ ЦЕЦА: Богдан открио свој емотивни статус

Извор: Нпортал

05.03.2022.

18:54

СРЕДИНОМ јануара прошле године у јавност је процурела вест да су балканска музицка звезда, Светлана Цеца Ражнатовић и познати београдски угоститељ Богдан Срејовић у љубавној вези.

Ова веза је почела непосредно раније, али због учесталих заједничких појављивања са пријатељима по граду и те како је постала запажена и брзо постала сазнање представника седме силе.

Током претходног периода Светлана и Богдан су проводили много времена заједно, а одређене тренутке љубавне приче су приказивали на друштвеним мрежама. Стекао се утисак целокупне хармоније, као и породично блиских однос са обе стране.

BloombergAdria.com

То је био разлог више да нас је изненадила информација да је на ову везу стављена тачка, што смо сазнали од извора блиском овом пару, а касније и од самих актера који нису желели да дају изјаве и причају било шта конкретније на ову тему.

Оно у чему су једногласни били јесте - више нисмо у вези, али бићемо пријатељи до краја живота.

Очигледно су разлике постојале, а Цеца и Богдан нису савладали све изазове који су били испред њих, тако да је ова љубавна прича постала само успомена. Ни у једном детаљу нема простора за сензационализмом јер нити је раскид био буран нити је по среди трећа особа, већ су обе стране схватиле да су емоције избледеле.

BloombergAdria.com

У последње време су чешће сазнаје за раскиде путем друштвених мрежа, посебно када се партнери међусобно отпрате на популарној друштвеној мрежи Инстаграм, али овде то није случај. Цеца и Богдан се међусобно прате, као и Срејовић са члановима њене породице. Било како било, на свакоме од њих остаје да своју нову љубавну срецу пронађу у некој новој луци.

Сада никоме није промакао када је на шаљив начин открио свој емотивни статус.

Срејовић је, наиме, на Инстаграму објавио фотографију на којој пише:

BloombergAdria.com

Статус везе: Сто за једног, али пиће за двоје - што шаљиво алудира на то шта он каже када улази у угоститељски објекат, а да ли је дупла доза говори о елану за провод, или, пак, ноћна птица тако лечи љубавне ране, можда никада нећемо сазнати. Оно што јесте извезно је да су бивши љубавници остали у пријатељским односима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".