Извор:Фото: АТА имагес

НЕ ТРЕБА НАМ ЕВРОВИЗИЈА: Огласио се ПР Саре Јо након пораза

Извор: Нпортал

07.03.2022.

10:11

ПЕВАЧИЦА Сара Јо, била је главни фаворит за побену "Песме за Евровизију 22", међутим она јој је измакла. Победница је Констракта, док је она остала другопласирана. До сада није јавно коментарисала освојено место али се огласио њен дугогодишњи сарадник и ПР.

Њен сарадник и пријатељ Марко Спалевић написао је да је поносан на Сару и да он, она и цео тим пружају подршку победници – Констракти.

BloombergAdria.com

 

- Не треба нам Евровизија да покажемо да је могуће да се у Србији реализује светски наступ! Реакција публике је још једном потврдила да је Сара Јо најбољи перформер код нас, који тек толико тога може да донесе! Ово ће се памтити, и служити као пример и инспирација, а то је најважније! Сара Јо се на најлепши начин уписала у историју музичке сцене, и на то смо сви поносни", написао је Спалевић на Инстаграму, па додао:

- За све нас ово је био важан пројекат. Радили смо га најбоље што знамо! Хвала нашој Саки на поверењу. Уметници и победница мора бити здрава, и зато само највећа љубав и подршка за Констракту.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".