Извор:Фото: И.Маринковић, Н.Фифић

СТАТИРАО У КУКУРУЗУ Жика о почетаку каријере - гори од Милке

Извор: Нпортал

08.03.2022.

13:06

ДАНАС успешан човек, Žika Jakšić, важи за једног од најхаризматичнијих на естради, међутим није увек био успешан. Он je otkrio da je na početku svoje karijere bio gori od Milke Canić i da je statirao u kurkuruzu, б.

Маре је желео да једном за свагда појасни публици емисије "Никад није касно" због чега се Жика толико поноси звездама ''Гранда''.

BloombergAdria.com

 

- Можда многи не знају али ћу поновити. Тај пројекат, ко је смислио?- питао је Маре.

- Па добро, ја сам донео идеју, са Сашом, али смо заједно- рекао је скормно Жика.

Оно због чега је Марету поменути шоу посебно интересантан јесте његова брига о кандидатима након што заврше са такмичењем.

- Мислим да је тај менаџемент и тај концепт нешто ново што си ти донео. Бављење тим младим људима, то је твој печат, зато си ти толико поносан. Мислим тамо се ниси показао као водитељ- нашалио се Маре, на шта је Жика одговорио:

.- Драго ми је ако сам допринео њиховим каријерама, али ја сам тамо статирао у кукурузу, био сам гори од Милке Цанић, нисам чак говорио ни ''добро вече'' само сам климао главом- кроз смех је рекао Јакшић.

Након много година рада и труда указала му се прилика да води такмичење ветерана, које је такође сам смислио, и у чему се одлично снашао.

- Ја сад овде ординирам у различитим улогама, мало засмејавам, некад се нашалим али кажем ја и понеку паметну- закључио је водитељ.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".