Извор:Фото: АТА имагес

ГОРИ ИНСТАГРАМ: Бекута у 62. години показала како вежба

Извор: Нпортал

08.03.2022.

13:31

ПОПУЛАРНА певачица, Ана Бекута је на веома посебан начин честитала свим женама 8. март. Фотографија коју је поставила на сруштвену мрежу "Инстаграм" изазвала је лавину коментара.

Наиме, она је показала како вежба у 62. години живота. Тиме је мотивисала многе да негују своју лепоту и воде рачуна о здрављу. Ана је написала мотивациону поруку свима. Уз речи подршке је дамама дала снагу да се боре за себе, свој глас и своје здравље.

- Видим да цео Балкан пева да уметница мора бити здрава, па је ово идеалан тренутак да овај Осми март посветимо - женском здрављу. Свака жена мора бити здрава. Девојке, немојте да фризер и шминкер буду пречи од гинеколога и мамографије. Немојте да козметика буде преча од вежбања. Немојте да је ишта изван вашег тела и духа прече од оног што је унутра. Медији и Инстаграм знају бити окрутни приказујући нереалне стандарде лепоте и стила живота. И многе жене су због тога незадовољне собом. То ме много растужује. Љубав према себи је лековита. Желим вам да се од свега што вас мори излечите бригом за себе и том љубављу. Срећан вам Дан жена - написала не Ана Бекута на свом Инстаграм профилу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".