Извор:Фото: АТА имагес

СВИ КАЖУ ДА ЈЕ МУШКО: Испливале шок фотке Дениз из детињства (ФОТО)

Извор: Нпортал

20.09.2021.

10:44

Најконтравезнија учесница ријалитија "Задруга", освојила је публику због свог става који већину задругара иритира.

Од њеног уласка, многе ствари су се промениле. Наиме, ушла је у сукоб са Менсуром Ајдарпашићем и свима коју су моралисали о вредностима данашњице. Од старта је показала зубе, а порука коју је имала на уласку освестила је многе жене.

На њеном Инстаграм профилу освануле су фотографије када је била мала. Нико је не би препознао, када би видео плаву косу, али једна ствар по којој је и дан данас препознатљива датира из детињства. Наиме, њен став током позирања за сликање се није променио.

BloombergAdria.com

Плава коса девојчице са слике изнад, сада је црна, али је ту и даље став који је имала као клинка, само што је сада још већи и јачи. Ове фотографије су доказ да је она женско, иако су сви мислили да је трансродна особа.

BloombergAdria.com

- Поздрав за хејтере и нилске коње – пише у опису њених фотографија из детињства на Инстаграму, алудирајући на задругарку Ану Спасојевић, с којом је Дениз недавно имала конфликт.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Дениз је сама причала колико је њено детињство било тешко јер је увек била другачија од других.

BloombergAdria.com

-Нико ме није волео, деца су ме стално зачикавала. Била сам највиша у разреду, сада имам скоро два метра, па сам и због тога била предмет спрдње у школи. А и због кривих зуба су ме лепо чашћавали погрдним именима. Чак су ме прозивали и због тога што ми је мама чистачица. Било је језиво. Стално сам била сама, као степски вук, све док ме гејеви нису прихватили. После сам се дружила са трансродним особама, које су увек биле ту за мене – открила је атрактивна Словенка у "Задрузи".